Országosan a gazdasági képzésekre az egyik legnehezebb bekerülni! DE NEM ITT!

 

 

Hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb képzés a Gazdálkodási és menedzsment alapszak, ez azt is jelenti, hogy sok a jelentkező. Szerencsére a Dunaújvárosi Egyetemre még van lehetőséged bekerülni, hiszen a 2022/2023-as felvételi eljárás során nincs szükség emelt szintű érettségire.

Ezen képzés célja, olyan munkavállalók képzése, akik személyes kompetenciák és stabil szakmai tudás birtokában könnyedén meg tudják oldani a vállalati szférában felmerülő problémákat, mint például a humánerőforrás gazdálkodás, minőségmenedzsment, nemzetközi adózási struktúrák, mindezt menedzseri szinten.

A jelentkezők rugalmas tanmenetre számíthatnak, mely során olyan tantárgyakat sajátíthatnak el, mint Közgazdaságtan, Számvitel, Statisztika, Marketing, Munkaerőpiaci, üzleti kommunikáció, vezetés és szervezés ismeretek. Az itt elvégzett tantárgyakat alapképzésre való jelentkezés esetén beszámítják! Akár félévente 7-8 szabadsággal elvégezhető a képzésük!

A Dunaújvárosi Egyetemen 3 specializáció közül választhatsz:

  • Pénzügy-adózás
  • Vállalkozásmenedzsment
  • Üzleti Kommunikáció

Ezzel a végzettséggel könnyen elhelyezkedhetsz gazdasági, számviteli, statisztikai, vagy marketinges területen vezetői pozícióban.

Részletek a linkre kattintva olvashat: https://www.uniduna.hu/gazdalkodasimenedzsment

 

Dönts jól! Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemen!