A képzés során a hallgató megismerkedik a fenntartható közgazdaságtan kiindulási alapjaival, azon alapvető lehetőségekkel, amelyek a jövőbeni fejlődés alapjai lehetnek. Ismerkedik többek között az emberi erőforrás menedzsment, a sharing economy, a kriptovaluták, a fenntartható közgazdaságtan és fenntartható pénzügyek témaköreivel, illetve jogszabályi háttérrel.

A számunkra megfelelő egyetem kiválasztása, bizony fogas kérdés sokak számára. Többféle szempontot kell körbejárnunk, amikor a felsőoktatási intézmények között szemezgetünk. A megfelelő képzés figyelembevétele mellett, számos olyan tényezőt kell megvizsgálnunk, amelyek a következő tanulmányi éveinket meghatározzák. A Dunaújvárosi Egyetem unikumnak számít a vidéki felsőoktatási intézmények sorában.  

Hallgatóink, mint az élet minden területén, a pénzügyeik intézésében is a digitális megoldásokat keresik. Az MBH Bank folyamatosan kutatja a bankolás jövőjét, és nyit az olyan innovációkra, amelyek megfelelnek a fiatalok elvárásainak. Ezt a célt szolgálja az MBH Digitális Zónák* fejlesztése is, amelyeket hazai egyetemeken telepít az MBH Bank.

2023. november 30-án, 18 órakor online beszélgetés várja a DUE egyetemi közösségét: A részvénytőzsde alapjairól, angol nyelven. Katona István közgazdászt, befektető, a Kerpely Antal Szakkollégium felkérésére osztja meg tapasztalatait; moderátorként Kovács Szilvia egyetemi tanársegéd közreműködésével.

A Dunaújvárosi Egyetemen 2023. november 18-án megrendezésre került Nyílt Nap magas látogatószámnak örvendhetett.

A „Chinese Service Center for Scholarly Exchange” (továbbiakban: CSCSE) vezetőinek a delegációja látogatta meg a Dunaújvárosi Egyetemet 2023. november 17-én.