Közalkalmazotti Tanács

A Közalkalmazotti Tanács az Egyetem közalkalmazotti jogviszonyban álló dolgozóknak választott testülete, amely gyakorolja mindazokat a kollektív szerződésbe nem tartozó jogosítványokat, amelyeket a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény, valamint az Egyetem, mint munkáltató és a Közalkalmazotti Tanáccsal kötött Közalkalmazotti Szabályzata tartalmaz.

A Közalkalmazotti Tanács félévente tájékoztatja tevékenységéről az Egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban állókat.

A Közalkalmazotti Tanács tagjai:

Zölei Ádám – elnök – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Poschné Rabóczki Éva - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sitku Krisztina - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Schillinger Mihály - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kővári Dániel IstvánEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felmerülő kérdés, vagy javaslat esetén kérjük keressék a Közalkalmazotti Tanácsot bizalommalEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., KT elnökét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a KT tagjait a fent látható levelezőcímeken.

 


 

Szakszervezet

Az Egyetemen működő nem állami szervezetek közé tartozik a Szakszervezet.

Az intézményen a törvényben biztosított szakszervezeti jogosultságokat a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Dunaújvárosi Egyetem Intézményi Szervezete gyakorolja.

A jogosultságok részletezését, gyakorlását és az Egyetem, mint munkáltató a szakszervezettel való kapcsolatrendszerét a Kollektív Szerződés tartalmazza