„Idén utoljára központi rendszerben osztanak majd többletpontokat az OKJ-s bizonyítványokér a felvételiben. Mutatjuk, kik és mennyi pontot kaphattok a szakképesítésért.

Mindenki életében meghatározó szerepet töltenek be az egyetemen eltöltött évei, ezért jól megfontolt döntést kell hozni. A mi intézményünkben modern kollégiumra, színvonalas laborparkra és családias közösségre tehetsz szert. Ha mindez fontos számodra, akkor válaszd te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Már csak két hét van a jelentkezésre, ezért készültünk leendő hallgatóinknak egy rövid összefoglalóval, hogy miért is éri meg a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen jelölni.

A 2022/2023-as tanév II. félévében 2023. február 01.-10. között tudtok pályázni különféle ösztöndíjakra.

Segítség kell a felvételihez? Kérdezz tőlünk élőben az online felvételi konzultáción! 2023. február 8-án 17 órától újabb konzultációt tartunk a Google Meet felületén keresztül a felvételi eljárással kapcsolatosan!

Azokra a személyekre, akik felsőoktatási felvételi miatt szeretnének újra érettségizni, - hogy a kevésbé jó eredményeiket feljavítsák - egészen más szabályok vonatkoznak, mint egy középiskolás diákra.