Az MVM Csoport a humánerőforrás-fejlesztés és utánpótlás célkitűzéseinek megvalósítása érdekében írt alá együttműködési megállapodást az oktatás, a szakemberképzés és továbbképzés területén a Dunaújvárosi Egyetemmel (DUE). A stratégiai együttműködés keretében az Egyetem megismerteti az energetikai vállalatcsoport átfogó tevékenységét és a cég által kínált karrier lehetőségeit hallgatóival.

A Dunaújvárosi Egyetem (DUE) azon személyek részére, akik az intézmény hatékony működése érdekében kiemelkedő támogató tevékenységet fejtettek ki és ily módon hozzájárultak a felsőoktatás és a kutatás, valamint az egyetem fejlődéséhez, munkájuk elismeréséül okleveleket, kitüntetéseket vehettek át 2024. február 16-án.

Ünnepélyes keretek között vehették át diplomájukat a Dunaújvárosi Egyetem végzett hallgatói 2024. február 16-án.

Szeretné növelni tudását az anyagvizsgálat és a hegesztés területén? A Dunaújvárosi Egyetem az Ecotech Nonprofit Zrt. szervezésében Nemzetközi hegesztő specialista és Nemzetközi hegesztő technológus képzéseket indít.

Stratégiai partnerséget kötött a Dunaújvárosi Egyetem (DUE) és a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A megállapodás a harkányi munkaerő helyben tartása mellett a szakemberek képzésével az üzemeltetés célkitűzéseit is hosszú távon szolgálja. – tájékoztatott a harkanyihirek.hu