A Dunaújvárosi Egyetem 2022. szeptember 30-án ismét szélesre tárja kapuit, hogy bárki bepillanthasson az alkalmazott tudományok világába.

Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központjának rendezvénysorozatához kapcsolódva: Új témák, új módszerek az oktatásban címmel konferenciát hirdet  a Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és a Dunaújvárosi Egyetem.

Az Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatására 2022/2023-as tanévben.

Újra megtelt az „A” épület egyenruhásokkal. 2022. szeptember 17-én az Alma Mater visszahívta a 10-20-30 vagy annál több éve végzett hallgatóit egy találkozóra.

Az MKÖ a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programjaként a 30 év alatti, diplomás, idegen nyelveken beszélő, pályakezdő fiatalok számára kínál hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint heti rendszerességgel szakmai és közéleti előadások, képzéseket, intézménylátogatásokat.

Elérhetőek már a 2022. szeptember 2-án megrendezett DUE Tanévnyitóról készült fényképek.