2023. szeptember 29-én többek között erre is lesz lehetőséged a Dunaújvárosi Egyetem rendezvényén, az országszerte híres Kutatók Éjszakáján!

2023. szeptember 18-án került elsőnek megrendezésre a „Boardgame Night” rendezvény a Dunaújvárosi Egyetem „P” épületében. Galériával is készültünk!

A Területi Innovációs Platform (a továbbiakban: TIP) egy térségi szerveződés, amely térben és időben egyszerre biztosít lehetőséget a közvetlen innovációs szakpolitikai irányok megismerése mellett a helyi ökoszisztéma szereplőivel való együttműködések kialakítására, erősítésére, új szakmai alapok létrehozására.

A honvédelmi miniszter egyes honvédelmi ösztöndíjakról szóló 16/2021. (VIII.11.) HM utasításában foglaltak alapján a Magyar Honvédség személyi állományának utánpótlásához szükséges, a katonai oktatást folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében, Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.

Az előző cikkünkhöz hasonlóan, most is szeretnénk ismertetni az egyetemi sportversenyeket.

A Dunaújvárosi Egyetem szeptember elsejei Tanévnyitó rendezvényén köszöntötte az Intézmény 50 éve végzett hallgatóit is. Galéria a cikk alján.