A Dunaújvárosi Egyetem és az Ecotech Nonprofit Zrt. egy egyedülálló programot szervez, melyet hallgatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.

Az előző cikkünkhöz hasonlóan, most is szeretnénk ismertetni a MEFOB versenyeit.

Idén is megrendezésre kerül a Karrier nap 2023. március 30-án, a Dunaújvárosi Egyetemen, ahová sok szeretettel várjuk a középiskolás tanulókat és hallgatóinkat.

A Dunaújvárosi Egyetem Kerpely Antal Szakkollégiuma (KASZK) tisztelettel meghívja a következő online rendezvényére.

"Mint arról korábban már olvashattak lapunkban, a felsőoktatási felvételi jelentkezések összesítése után kiderült: az előző évhez képest közel hetven százalékkal nőtt a Dunaújvárosi Egyetemre első helyen jelentkezők száma. E siker hátteréről, a hallgatók tanulását segítő HASIT program küldetéséről, az intézmény és az ISD Dunaferr Zrt. jövőbeli kapcsolatáról, valamint a Műszaki Intézet átalakításáról is beszélt a lapunknak adott interjúban dr. habil András István, a DUE rektora.