A Pályázati Iroda a Tudományos és Kutatási Rektorhelyettes szakmai irányítása és ellenőrzése mellett működő szervezeti egység. Vezetője a Pályázati Iroda vezetője, aki a Tudományos és Kutatási Rektorhelyettesnek közvetlenül alárendelten végzi tevékenységét.

 

Pályázati Iroda vezetője a munkáját a Tudományos és Kutatási Rektorhelyettes szakmai irányítása és ellenőrzése mellett végzi.

A Pályázati Iroda az Egyetem hazai és nemzetközi pályázataival kapcsolatos operatív és koordinációs feladatait látja el, emellett a folyamatosan nyomon követésen keresztül azon dolgozik, hogy az Egyetem minél eredményesebb legyen a pályázatok területén. Támogatja az Ipari-Fejlesztési Központ innovációs tevékenységének pályázati megvalósulását.

Pályázatokkal kapcsolatos tevékenység:

  • az Egyetem alaptevékenységéhez igazodó pályázatfigyelés, a pályázatok elkészítése, megírása intézményi szinten, pályázatok elkészítése az intézmény külső kapcsolatai részére, amelyekben az Egyetem érdekelt, pályázatok elkészítése az egyetemi hallgatók részére.
  • további feladata a projekt menedzsmentek mentorálása és segítése, a projektek szakmai teljesülésének, mérhető eredményeinek felügyelete, horizontális szempontok intézmény szintű teljesítésének kidolgozása, végrehajtása és felügyelete, a lezárult projektek dokumentáció megőrzése.

 

Pályázati irodavezető

Györök Balázs

 

Elnyert pályázatok >>