Több százan érdeklődtek a Dunaújvárosi Egyetem képzései iránt a 2017. január 19 és 21. között 17. alkalommal megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A Dunaújvárosi Egyetem egyedi építésű standján az intézmény kommunikációs központjának munkatársai és az egyetem hallgatói informálták a felvételi előtt álló fiatalokat.

A hagyományt megtörve 2017-ben az Educatio helyszínét a Hungexpo biztosította. A kiállítást az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is január utolsó előtti hétvégéjén rendezték meg, közel 200 hazai és külföldi kiállító közreműködésével. A három napos eseményre számos programmal készültek a szervezők. A nagyszínpadon tartott előadások során a felvételezni vágyók hasznos információkhoz jutottak többek között a felvételi eljárással kapcsolatban. Az Educatio kiállításra három nap alatt több mint 33.000-en látogattak ki.

A Dunaújvárosi Egyetem egyedi építésű standjánál az érdeklődők részletes tájékoztatást kaphattak az intézmény képzéseiről. Az egyetem duális képzési partnerei közül a MÁV ZRT munkatársai is segítették a beiskolázási kampányt. A DUE iránt érdeklődők az információk mellett ajándékokat is kaptak, illetve a vállalkozó kedvűeknek lehetőségük volt kipróbálni egy autós szimulátort, valamint az egyetem egyik hallgatója által kifejlesztett telefonos applikációt.

A Dunaújvárosi Egyetem képzései iránt érdeklődők száma a várakozásokat felülmúlta, így idén is egy sikeres Educatio kiállítást tudhat magáénak a felsőoktatási intézmény.

A Dunaújvárosi Egyetem standját támogatja az MVM Magyar Villamos Művek ZRT.