A Dunaújvárosi Egyetem (DUE) kitüntetésekkel és oklevelekkel ismerte el az intézmény hatékony működése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységet.

 

A DUE 2024. június 28-án oklevelek és kitüntetések átadásával fejezte ki köszönetét és ismerte el az intézmény hatékony működése érdekében végzett kiemelkedő támogató tevékenységeket, melyek az egyetem, a felsőoktatás és a kutatás fejlődéséhez jelentős mértékben hozzájárultak.

A Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa "Dunaújvárosi Egyetem Tiszteletbeli Polgára" címet adományozott Sófalvi István Tamásnak.

 „Elismerő Oklevelet” vehetett át Gyöngyössy Katalin Szilvia és Lászlóné Kenyeres Krisztina a DUE kiemelt projektjeiben való közreműködéséért, illetve szervező-fejlesztő tevékenységében való szerepvállalásért.

 

(Lászlóné Kenyeres Krisztina "Rektori Elismerő" oklevelet vehetett át. Fotó: DUE)

 

A Dunaújvárosi Egyetem Tehetséggondozási Tanácsa a DUE Kerpely Antal Szakkollégiumban végzett kiemelkedő tevékenységéért elismerő oklevelében részesítette Kovács Szilviát, Dr. Budai Gábort és Dr. Kőkuti Tamást.

A Fejér Vármegyei Mérnöki Kamara Szakdolgozat Díját vehette át Kozáry Péter, Szakos Milán és Bencze Balázs.

Dr. András István rektor és Sojnóczki Máté Péter a Hallgatói Önkormányzat elnöke emléklapot adott át a tanulmányaik ideje alatt a Hallgatói Önkormányzatban és a hallgatókért végzett közösségi munkájuk elismeréseként a következő hallgatóknak: Bagoly Zoltán, Bodahelyi Réka, Fülöp Hunor, Füsti Blanka, György Anna, Molnár Karolin Ráchel, Szabó Kitti, Török Vanessza, Tukora Tímea és Vámosi Zoltán.

 

(Gyöngyössy Katalin Szilvia "Rektori Elismerő" oklevelet vehetett át Fotó: DUE)