A Kínai Tudományos Csereprogramok Szolgáltató Központjához (CSCSE) tartozó Chivast Education International Company 2024. június 20-án látogatást tett a Dunaújvárosi Egyetemen (DUE).

 

A kínai vállalat, a tengerentúli tanulmányokkal kapcsolatos tanácsadástól a diplomák akkreditációjáig széleskörű szolgáltatásokat kínál.

A Chivast célja, hogy bővítse a DUE-val való együttműködést, hogy minél több kínai diákokat vonzzon az egyetemre. Az egyetem jövőbeni céljai között szerepel a nemzetközi üzletág fejlesztése és nyitás további kínai felsőoktatási intézmények irányába is.

 

(A Chivast delegáció és a DUE képviselői. Fotó: DUE)

 

A Chivast delegációját Jin Yunhua vezérigazgató, Bai Jingwen vezérigazgatói asszisztens és Guo Xin nemzetközi projektosztály-vezető alkotta. A látogatást Jing Wang, a DUE partnerirodájának, a Beijing L&J Education Co. Ltd.-nek az ügyvezető igazgatója szervezte.

A Dunaújvárosi Egyetem részéről Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika intézményfejlesztési és általános rektorhelyettes, Dr. Balázs László oktatási rektorhelyettes, Gyöngyössy Katalin nemzetközi kapcsolatok igazgató, Vágó József szakreferens és László Ildikó koordinátor vettek részt.