Ünnepélyes keretek között adták át a Dunaújvárosi Egyetemen az MBH Digitális Zónáját 2024. június 14-én.

 

Az MBH Bank Digitális Zónáját nyitották meg pénteken a Dunaújvárosi Egyetemen (DUE), ahol mostantól okoskapszula és ATM is várja a hallgatókat. A megnyitón Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese, valamint Süli János, a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke és Dr. András István rektor vettek részt.

 

(Balról: Dr. András István rektor, Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese és Süli János kuratóriumi elnök. Fotó: Szerdahelyi Éva - DUE)

 

A DUE „A” épületében telepített okoskapszulában a hallgatók helyi ügyintéző személyes közreműködése nélkül, biztonságosan és kényelmesen tudnak számlát nyitni, a tervek szerint pedig a jövőben további banki szolgáltatásokkal bővül a digitális kioszk kínálata. A magyar FaceKom koncepciója és fejlesztése alapján készült okoskapszula olyan professzionális, a biztonságos online ügyfélazonosításhoz szükséges eszközökkel, megvilágítással felszerelt mobilszoba, amelyben lehetőség van privát és kényelmes távoli ügyintézésre. A kapszula és a kezelőfelület akadálymentes elérhetőséget is biztosít, így például kerekesszékkel közlekedők is használhatják a szolgáltatást.  

 

MBH_DUE_kep1
MBH_DUE_kep2
MBH_DUE_kep3
MBH_DUE_kep4
MBH_DUE_kep5
MBH_DUE_kep6
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6