Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika, a Dunaújvárosi Egyetem (DUE) intézményfejlesztési és általános rektorhelyettese 2024.04.25-én „MEFS Elek Ilona Emlékérem az egyetemi sport támogatásáért” díjat vehetett át.

 

2024. április 25-én, csütörtökön tartotta a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a Tisztújító Közgyűlését Budapesten, melyen Juhász Péter a főtitkár köszöntötte a megjelenteket. A Közgyűlésen hagyományosan a MEFS által alapított díjakat is kiosztották, az egyetemi sportért megvalósított kiemelkedő munka elismeréseként.

 

„MEFS Elek Ilona Emlékérem az egyetemi sport támogatásáért” díjat vett át Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika a felsőoktatási sport elkötelezett támogatója. Ezt bizonyítja, hogy az egyetem rektorhelyetteseként tevékenysége során szakmai munkájával és meglátásaival hozzájárult a Kompetencia Központon keresztül az intézményi Sportiroda működéséhez, az egyetemi sportszolgáltatások ellátásához, továbbá az egyetem Intézményfejlesztési Tervében foglaltak szerint és azon túl is évek óta közreműködik a DUE sportszolgáltatásainak fejlesztésében.

 

Rektorhelyettesként kiállt amellett, hogy a nappali tagozaton tanulmányokat folytató hallgatók testnevelési követelménye heti 2 tanórára emelkedjen, ezzel is elősegítve a fiatal generáció egészséges életmódra való nevelését. Rektorhelyettes asszony a Dunaújvárosi Egyetem Sportegyesületének elnökségi tagjaként közel 10 éve vesz részt az egyesület működésében, döntéseit az egyetem, a hallgatók, az egyesület és a sportolók érdekeit szem előtt tartva és ezek szinergiájának elősegítése és fenntartása érdekében hozza.

 

Rektorhelyettes asszonynak szeretettel gratulálunk!

 


(Balról Dr. Freyer Tamás, a MEFS elnökségi tagja, Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika rektorhelyettes asszony és Vladár Csaba, a MEFS elnökségi tagja. Fotó: mefs.hu)