A Dunaújvárosi Egyetem hallgatói Küldöttgyűlése Sojnóczki Máté Pétert választotta meg a Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) új elnökének 2024. március 27-én.

 

Sojnóczki Máté Péter 2023 áprilisa óta az EHÖK elnökségének tagja volt, mint Közéleti elnökhelyettes, jelenleg másodéves kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató.

Megválasztását követően Máté kiemelte, hogy szeretné az EHÖK tevékenységét új szintre emelni. „Fő célom, hogy a hallgatók érdekeit képviseljem a kollégiumi és egyetemi vezetőség előtt. Egyetemi életüket színes programokkal, rendezvényekkel, sporteseményekkel, hatékony kommunikációval és odafigyeléssel kívánjuk szebbé tenni.  Fontosnak tartom továbbá az együttműködést a Dunaújvárosi Egyetem Hagyományőrzőivel, hogy közösen és gördülékenyen szervezzünk eseményeket a jövőben”

 

(Sojnóczki Máté Péter, a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzat elnöke. Fotó: Szerdahelyi Éva - DUE)

 

További változások az EHÖK-ben:

Elnökhelyettesek: Gubits Zsófia Anna (Pénzügyi és Tanulmányi elnökhelyettes), Barta Patrik Ferenc (Közéleti elnökhelyettes)

Elnöki megbízottak: Matheisz Melinda Ágnes (Tanulmányi munkatárs), Dobos Elvira (Rendezvény- és Sportszervező munkatárs)

Az elnöki megbízotti munkaköröknek két iránya van:

  • Zsófia és Melinda feladatai a szociális és oktatási ösztöndíjak gondozása, az EHÖK pénzügyek felügyelete és a tehetséggondozás segítése.
  • Patrik és Elvira feladata a rendezvényszervezés, rendezvényhelyszínek díszítése, grafikai munkák szerkesztése, valamint a támogatókkal történő kapcsolattartás.

 

(Balról jobbra: Barta Patrik Ferenc, Sojnóczki Máté Péter és Gubits Zsófia Anna. Fotó: Szerdahelyi Éva - DUE)

 

Az EHÖK Felügyelő Bizottságban is változások történtek:

  • Elnök: Keresztes Elizabet Maja,
  • Tagok: Molnár Karolin Ráchel és Kovács László.

 

Gratulálunk az új csapatnak, és sok sikert kívánunk a munkájukhoz!