A Dunaújvárosi Egyetem (DUE) azon személyek részére, akik az intézmény hatékony működése érdekében kiemelkedő támogató tevékenységet fejtettek ki és ily módon hozzájárultak a felsőoktatás és a kutatás, valamint az egyetem fejlődéséhez, munkájuk elismeréséül okleveleket, kitüntetéseket vehettek át 2024. február 16-án.

 

 

Az oktatásért felelős miniszter az idei tanévben Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban részesítette kiemelkedő teljesítményéért Kukk Vivient, Barta Patrik Ferencet és Vámos Balázst.

A 2023/24-es tanévben Kiemelt Sportösztöndíjban részesült Barányi Alexandra, Fodor Neszta, Maczkó Lilla, Molnár Balázs, Velychko Bohdan és Veres-Kovács Ádám.

A Szenátus „Címzetes egyetemi docensi” címet adományozott Dr. Budavári Árpádnak és Nizák Péternek.

A DUE kiemelt projektjeiben való közreműködéséért, illetve szervező-fejlesztő tevékenységében való szerepvállalásért „Elismerő Oklevelet” vehetett át Nagy Andrea és Mázás Rudolf.

A Dunaújvárosi Egyetem Tehetséggondozási Tanácsa a DUE Kerpely Antal Szakkollégiumban végzett kiemelkedő tevékenységéért elismerő oklevelében részesítette Borján Katalint és Szpisák Tamást.

 

 

Gratulálunk a díjazottaknak!

Jó Szerencsét!