Stratégiai partnerséget kötött a Dunaújvárosi Egyetem (DUE) és a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A megállapodás a harkányi munkaerő helyben tartása mellett a szakemberek képzésével az üzemeltetés célkitűzéseit is hosszú távon szolgálja. – tájékoztatott a harkanyihirek.hu

 

A stratégiai partnerséget rögzítő megállapodást az egyetem rektora, dr. András István, a tulajdonos önkormányzat képviseletében Baksai Endre Tamás polgármester, valamint a fürdő igazgatóságának részéről dr. Muity György igazgató írta alá Harkányban.

 

A partnerségnek köszönhetően a gyógyfürdő dolgozói az egyetemi felvételi eljárás során többletpontokhoz jutnak, vállalva, hogy megszerzett szaktudásukat helyben kamatoztatják majd. A stratégiai együttműködés értelmében a jövő gépészmérnökeit a Dunaújvárosi Egyetemen képzik, aminek ékes bizonyítéka, hogy ez év szeptemberétől három harkányi dolgozó kezdi meg tanulmányait Dunaújvárosban.

 

A Dunaújvárosi Egyetem és a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. között létrejött stratégiai együttműködés részeként egyetemünk dolgozói 10% kedvezményre jogosultak a Harkányi Gyógyfürdő belépőjegy árából.

 

 

Forrás: Új Harkányi Hírek, harkanyihirek.hu