A 2024-es általános felvételi eljárás utolsó Nyílt Napját rendezte meg a Dunaújvárosi Egyetem 2024. január 20-án.

 

Az eseményt Dr. habil Balázs László oktatási rektorhelyettes nyitotta meg köszöntő beszédével. A megnyitót követően Czakó Károly az egyetem beiskolázási kampánycsapatának munkatársa ismertette az egyes szakokat, végezetül Bodahelyi Réka a Hallgatói Önkormányzat megbízott elnöke adott részletes tájékoztatást az EHÖK tevékenységéről.

 

Dr. habil Balázs László oktatási rektorhelyettes ismertette a résztvevőkkel a felvételi módosításokat a Dunaújvárosi Egyetem vonatkozásában. (Fotó: Szerdahelyi Éva – DUE)

 

Az előadások után képzési területenként csoportosultak az érdeklődők, így mindenki arról a szakról gazdagodhatott bővebb információval - kötetlenebb hangulatú interaktív tájékoztatókban - amely a legjobban felkeltette érdeklődését. A campus túra során a diákok betekinthettek az Egyetem épületeibe és megtekintették a kollégiumot is.

 

A közel 200 látogató közül összesen 93 olyan diák érkezett, aki felvételi előtt áll. Kiemelendő, hogy a legtöbb érdeklődő olyan középiskolából érkezett, ahol korábban már bemutatkozott az egyetem beiskolázási kampánycsapata.

 

Az Informatika terület workshopja. (Fotó: Lóki Bence – DUE)

 

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott Nyílt Napunkra. Ne feledjétek, hogy 2024. február 15-ig tudtok jelentkezni a Dunaújvárosi Egyetemre a www.felvi.hu oldalon.

 

További információkat képzéseinkről a linkre kattintva érhetsz el:

https://www.uniduna.hu/felveteli/felveteli_modositasok_23_24

 

Kérdésed van? Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén!

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 (30) 012-0811; +36 (30) 012-1682