Rengeteg látogatót vonzott a Dunaújvárosi Egyetem standja az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 11 és 13 között.

 

A Hungexpoban évente megrendezett háromnapos oktatási seregszemlén mintegy kétszáz kiállító és 40-50 ezer látogató vett részt. Az eseményen közel ötven felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói és oktatói osztották meg a legfontosabb információkat a képzésekről, egyetemi szokásokról, kollégiumi elhelyezésekről, valamint a tanulmányokat követő munkalehetőségekről. A Dunaújvárosi Egyetem ismét kiállítók között szerepelhetett, hangsúlyozva a mérnöki és informatikai pályák iránti növekvő érdeklődést az eseményen.

 

(A hölgyek körében a gazdasági, valamint a kommunikációs képzések voltak a népszerűek. Fotó: DUE)

 

A Dunaújvárosi Egyetem standjánál minden nap lehetőség nyílt pályaorientációs tanácsadás igénybevételére, amit a rendezvény alatt közel 150 diák ki is használt, ezzel megkönnyítve saját helyzetüket a nagy döntés előtt.

Mindhárom napot sikerként könyvelheti el a Dunaújvárosi Egyetem. Különösen nagy örömöt okozott, hogy a beiskolázási roadshow alatt megismert diákok célzottan keresték a DUE standját.

 

(A Dunaújvárosi Egyetem beiskolázásért felelős csapata. Fotó: DUE)(A Dunaújvárosi Egyetem beiskolázásért felelős csapata. Fotó: DUE)

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 2024. január 20-án megrendezésre kerülő DUE Nyílt Napra!

További információk az egyetem oldalán és Facebook eseményében!