Jó vagy a szakmádban és szeretnéd magasabb szintre emelni tudásod, vagy akár továbbadni azt? Ez a Te utad!

 

Stabil állásod van, de szeretnél egy diplomát? A Dunaújvárosi Egyetem Szakoktató képzésével ez is lehetséges, mivel levelezős tanrendben is indul a képzés és a legtöbb alapszakkal ellentétben mindössze 3 évet vesz csak igénybe, ezáltal bátran ajánljuk a régebben érettségizőknek, vagy aktív munkavállalóknak is.  A 2021-es felvételi eljárás során került először meghirdetésre és azóta is töretlen sikernek örvend ez a szakunk.

Különlegesség, hogy erre a szakra sem vár el a DUE emelt szintű érettségit, sőt még minimum ponthatár sincs, mivel ezesetben teljesen más a bekerülési rendszer. A jelentkezési mód megegyezik a többivel, ez alapján szükséges feltölteni az érettségit is, viszont egy felvételi elbeszélgetés keretein belül lehet pontokat szerezni. A leendő oktatóid hétköznapi szituációs feladatok elé állítanak, melyek során a pedagógiai alkalmasságot tesztelik, valamint egy motivációs beszélgetésre is sor fog kerülni pontszerzési lehetőségként

Szolgáltatási, üzleti és műszaki területen dolgozó személyek jelentkezhetnek, akik akár meglévő technikusi, OKJ-s, szakmai tudásukat akarják fejleszteni.

A megszerzett diplomával pedig iskolai oktatási rendszerben tarthatnak gyakorlati tanórákat, de akár egyéni vállalkozóként a felnőttképzésben is átadhatják kiváló szakmai tudásukat.

Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

https://www.uniduna.hu/felveteli/felveteli_modositasok_23_24