Nem vagy biztos a továbbtanulást illetően? Érdekel a műszaki világ kreativitása, de vonzz a gazdaságtudomány is? Ne keress tovább!

 

Az elmúlt 5 évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendhet a gazdaságtudományi képzés. Ez nem véletlen, hiszen olyan átfogó tudást szereznek a hallgatók a tanulmányaik alatt, mellyel az élet és az ipar bármely területén könnyedén megállják a helyüket diplomaszerzést követően. Viszont, ha a gazdaságtudományon kívül vonzz téged a műszaki világ is, akkor megtaláltuk neked a tökéletes hibrid képzést, ami nem más, mint a Műszaki Menedzser alapképzés. A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik rendszerszintű gondolkodásmóddal és kifogástalan problémamegoldó képességekkel rendelkeznek legfőképp a műszaki, gazdálkodási és humán szakterületeken. A Dunaújvárosi Egyetemen Minőségirányítás vagy Logisztika szakirányon tanulhatnak hallgatóink.

 

A Gazdálkodási és menedzsment képzés olyan személyeknek való, akik vállalkozások, pénzügyi intézmények, költségvetési szervezetek pénzügyi folyamatait és a szükséges szervezeti rendszereit átlátják és hajlandóságot éreznek magukban akár újak kialakítására. Tehát ebben a szakmában elengedhetetlen a rendszerjellegű szemléletmód és a pénzügyi világ iránt való érdeklődés.  A közgazdász képzések természetesen nem csak pénzügyi, de a menedzsmenti vagy akár a kommunikációs szektort is lefedik. Erre kiváló példa a Dunaújvárosi Egyetem, évről évre jelentősen növeli a közgazdász hallgatóinak számát. A Dunaújvárosi Egyetemen Fenntartható pénzügyek, Vállalkozásmenedzsment és Üzleti Kommunikáció szakirányok közül választhatnak hallgatóink.

 

Ezekkel a képzéssekkel biztosan nem fogsz mellé! Válj vezetővé, válj DUE hallgatóvá!

Felvételizz a Dunaújvárosi Egyetemre 2024. február 15-ig! Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

https://www.uniduna.hu/felveteli/felveteli_modositasok_23_24