November 10-én a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) által szervezett rendezvényen a mélytenger, tengeri világ hangulatát idézve báloztak együtt a magyar és a külföldi elsőéves hallgatók a Dunaújvárosi Egyetem “A” jelű épületében.

 

 

A HÖK rendezvény, a Freshmen’s Ball – avagy a DUE Gólyabál idén a “Mélytengeri Bál” megnevezést kapta. A témának megfelelően az „A” épület folyosója a tenger növény és állatvilágába burkolva ünnepi díszítést kapott, így a részvevők valóban egy tengeri csodavilágban érezhették magukat. A rendezvényen magyar, valamint külföldi hallgatók is részt vettek, hiszen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél szorosabb interkulturális kapcsolat épüljön ki a Dunaújvárosi Egyetem berkein belül.

A frissen felvett hallgatók által legjobban várt egyetemi eseményt Lászlóné Kenyeres Krisztina Felsőoktatási Igazgató nyitotta meg. A fővédnöki beszéd után következett a gólya tánc, amit a közönség hatalmas tapssal értékelt, végül a hivatalos részt a gólyák eskütétele zárta magyar, illetve angol nyelven.

 

 

A jó hangulatról a Kőkóla Partyzenekar gondoskodott - nem maradt résztvevő, aki ne lépett volna a táncparkettre.

A hagyományokhoz híven tombola sorsoláson is részt vehettek a hallgatók, melyet a Hankook Tire, az EFOTT, a Mátyás Keserű likör és a DUNA PLAZMA szponzorált. A szerencsés csillag alatt születettek ezúttal is számos értékes ajándékot nyerhettek, melyeket Döbröczöni Sándor HÖK elnök és Sojnóczki Máté Péter HÖK közéleti elnökhelyettes adtak át.

Az est fénypontja a Bálkirály és Bálkirálynő választás volt, melyet Kiss Dániel és Csapó Virág nyertek. Ezúton is gratulálunk nekik!

 

 

A Bálon készült fotók a Hallgatói Önkormányzat social media felületein érhetőek el.

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Reméljük jól szórakoztatok, találkozunk legközelebb!