2023.október 30-án került elsőnek megrendezésre a „Tökkelütött Őszfelező” rendezvény a Dunaújvárosi Egyetem campusán.

 

 

A Hallgatói Egyesült Szövetség (későbbiekben HESZ) szervezésében jó hangulatban tölthették el a hallgatók az estét. Az őszi tematikájú, a HESZ által megálmodott és installált dekorációkban bővelkedő rendezvényen kiemelt számban érkeztek külföldi hallgatók is, emelve az esemény színvonalát. Az eseménysorozat során sorversenyeken és ügyességi játékokban vettek részt az érdeklődők. Ilyen volt a pók a falon játék, ahol a játékosok egy megjelölt útvonalon mozoghattak és egymás lufijait kellett kipukkantani. Itt komoly volt a kihívás és a versenyszellem is!

 

 

A pohárlabirintus kimondottan izgalmas kihívásokat tartogatott a versenyzőknek. A verseny során két csapat tagjai mérkőztek meg egymással, miközben egy pingpong labdát kellet egy megfelelő útvonalon bevezetni egy kiválasztott pohárba.

A kreatív feladatokat kedvelők kipróbálhatták magukat a tökfaragás varázslatos világában. Az elkészített töklámpások közül a zsűri által a legtöbb bírálói pontot szerzett töklámpások készítőit díjazásban részesítették. Köszönjük a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának a díj biztosítását.

Az éhes hassal érkezők Sütievő versenyen bizonyíthatták étvágyukat.

A rendezvény különleges feladata a Campusterületén elrejtett ajándékcsomagok felkutatása volt, melyekben édességek mellett értékes nyeremények és az oktatók által felajánlott órai kedvezmények kerültek kiosztásra.  Köszönjük az oktatók közreműködését!

A rendezvényt követően a kifaragott lámpások kiállításra kerültek az egyetem „C” épülete melletti füves területen, ahol az érdeklődők megtekinthetik őket.

A csütörtöki napon a HESZ tagjai meglátogatták a DUFiókákat és meglepték őket tökökkel, hogy a legkisebbek is megismerkedhessenek a töklámpások világával. A vidám csöppségek lelkesedésével búcsúzunk Őszfelező rendezvényünktől.

 

(Fotó: DUFiókák)

 

Kövessetek minket Facebookon és találkozzunk a rendezvényeinken! https://www.facebook.com/heszdue