Oktatói szolgálati emlékérem, Aranykréta és HASIT díjak átadására került sor a Tanévnyitó ünnepség keretében.

 

A Dunaújvárosi Egyetem az idei évben is elismerte azon oktatókat, valamint hallgatókat, akik magas színvonalú munkájukkal öregbítették az egyetem hírnevét.

Oktatói Szolgálati Emlékérem a legalább 25 éven keresztül végzett, kiemelkedő oktatási tevékenység elismeréséért adományozható a nyugállományba vonult főiskolai, egyetemi oktatóknak. Az oktatásért felelős miniszter által adományozott elismerést Dr. Kiss Endre, főiskola tanár vehette át.

 

(Dr. Kiss Endre 48 év magas színvonalú munkája alapján ikonikus professzorrá vált a hallgatók szemében a Dunaújvárosi Egyetemen)

 

A Dunaújvárosi Egyetem hallgatói vélemények alapján oktatói részére „Aranykréta Díj” -at adományozhat. Az idei Tanévnyitó Ünnepségen a hallgatók szavazatai alapján Dósáné Pap Györgyi - a Társadalomtudományi Intézet oktatója, műszaki tanár - vehette át az Aranykréta Díjat. Az elismerést ünnepélyes keretek között Dr. András István rektor és Döbröczöni Sándor EHÖK elnök adta át.

 

(Dósáné Pap Györgyit a hallgatók immár másodjára szavazták meg a DUE legjobb oktatójának)

 

A Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa 2018 decemberében megalapította a Hallgatói Sikerességet Támogató szakmai projektje kapcsán a HASIT-díjat, melyben minden tanévben szigorú szempontrendszer alapján részesülhet egy oktató, illetve egy szakmentor, akinek munkája kiemelkedő a lemorzsolódás csökkentésében. HASIT-díjat adományoz továbbá minden tanévben annak a hallgatónak, akit példamutató tanulmányi eredményéért és tanulmányi előremenetéléért a szakmai bizottság arra érdemesnek talál.

A HASIT hallgatói díjat Barta Patrik Ferenc, a HASIT mentor díjat Kocsó Edina, valamint a HASIT oktató díjat Dr. Kovács-Bokor Éva vehették át Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika intézményfejlesztési és általános rektorhelyettestől, a HASIT projekt szakmai vezetőjétől.

 

(HASIT mentor díjat vehet át: Kocsó Edina, tanársegéd)

 

 (HASIT oktató díjat vehet át: Dr. Kovács-Bokor Éva, egyetemi adjunktus)

 

(HASIT hallgató díjat vehet át: Barta Patrik Ferenc, mérnökinformatikus hallgató)

 

Ezúton is gratulálunk díjazottaknak és további szép sikereket kívánunk!