Süli János kuratóriumi elnök a Tanévnyitó rendezvényét megelőzően a Dunaújvárosi Egyetem stratégiai partnereivel egyeztetett.

 

 

A Dunaújváros környékén húzódó ipari tengely (amelybe beletartozik Paks és Százhalombatta) folyamatosan fejlődik.  A Dunaújvárosi Egyetem elkötelezett a partnereivel történő kapcsolat ápolásában, a piaci igényeknek megfelelő képzések kialakításában. Süli János kuratóriumi elnök a Dunaújvárosi Egyetem jövőbeni terveit, ingatlan- és gazdaságfejlesztési céljait mutatta be és további együttműködési területeket azonosítottak a felek.

A szeptember 1-jei egyeztetésen részt vett a Dunaújvárosi Egyetemet fenntartó Alapítvány részéről Süli János kuratóriumának elnöke, Benkó Marcell főigazgató, kuratóriumi tag, az egyetem részéről pedig Dr. András István rektor.

A vállalati oldalt Bunkóczi Roland a Paks II. Atomerőmű Zrt. üzemeltetési igazgatója, Hazuga Károly a MOL DS ügyvezető igazgatója és Móger Róbert az ISD Dunaferr Zrt. RMS és HR igazgatója képviselte.

Az egyetem és a térségi nagyvállalatok szövetsége biztosítja, hogy a tehetséges fiatalok a térségben tudjanak munkát vállalni.