Helló, jövőbeli innovátor!  Készen állsz, hogy belevesd magad a Mesterséges Intelligencia (MI) világába, és felszabadítsd a kreativitásod? Ebben a félévben örömmel mutatunk be neked egy modern és inspiráló választható tantárgyat, Az MI a valóságban címmel! A kurzus sikeres teljesítése tudást, tapasztalatot és 5 kreditet hoz neked!

 

A kurzus keretében elkészítünk egy mesterséges intelligencia alkalmazására épülő HR webes alkalmazást. Az alkalmazás fejlesztése közben megszerzed azt a tudást, ami az MI-ben rejlő lehetőségek gyakorlati alkalmazását teszik lehetővé számodra.  

A tárgy fő célja, hogy mélyrehatóan megismertesse a hallgatókat a mesterséges intelligencia mindennapi alkalmazásaival. Emellett olyan ismereteket és szemléletmódot sajátíthatsz el, melyek nem csak az MI területén, hanem az élet egyéb szegmenseiben is fogékonnyá tesznek az új technológiák és az MI által megvalósuló lehetőségek iránt. 

A gyakorlatorientált oktatás részletes bepillantást ad az adatelemzés, a gépi tanulás és a mélytanulás világába. A kurzuson megszerzett ismeretek által nem csak egyetemi keretek között, hanem az élet minden területén előnyökre tehetsz szert, mivel a projektmunka alatt kialakuló készségek segítenek értelmezni és kihasználni az új technológiák nyújtotta lehetőségeket.  

Az MI a valóságban tárgy elvégzése hozzájárul digitális és technológiai tudásod növeléséhez, miközben értékes kompetenciákat is ad, melyek a modern világban és a jövő munkaerőpiacán is kiemelkedő előnyöket jelenthetnek. 

 

Projekt koordinátor:  Rigó Zoltán - +36 20 6673387

DUE koorinátor: Dr. Ágoston György - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DUE-KASZK (Kerpely Antal Szakkollégium): Melkovics János - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az első találkozó 

helye: Kerpely Antal Szakkollégium (KASZK),

2400 Dunaújváros, Dózsa György út 33., KAC terem,

időpontja: 2023. szeptember 13. 17.00 óra.

 

A találkozó tematikája: a félév során elérni kívánt célok megvitatása. Hogyan jussunk el december 14-ig egy publikálható MI megoldásig? 

 

 

A jelentkezéshez kattints az alábbi linkre:

JELENTKEZÉS

 

További információ: 

FUTURON