Már nincs sok hátra a sorrendmódosítási időszakból, így aki még nem tette meg, annak mutatjuk, miért érdemes a Dunaújvárosi Egyetemet jelölni az első helyen!

 

 

Tekintve, hogy az egyetem egy kisebb városban helyezkedik el, így itt mindent megtalálsz a közelben. Dunaújváros szívében egy egyetemi városrész került kialakításra: pár száz méteren belül az összes egyetemi épület megtalálható, 2 percre van buszmegálló, boltok, pékségek, könyvtár és vendéglátóhelyek is, sőt ezek nagyrészét kedvezményesen érheted el egyetemünk hallgatójaként.

 

Messziről érkezel? Legyél te is kollégista!

Minden első éves hallgatónak, aki 20 kilométertől távolabbról érkezik 16.600 Ft havonta a kollégiumi szállás. 3 épülettel rendelkezünk, melyekben három csillagos minősítésű szobák kényelmét élvezheted. Minden kollégiumi épület rendelkezik tanuló szobákkal, saját internettel, tv eléréssel, szintenként pedig található konyha és mosóhelyiség is. A legjobb pedig, hogy mindez az egyetemtől csupán 200 m-re található.

 

Az Egyetem, ahol több lehetsz!

Kisebb hallgatói létszámú egyetem révén nálunk több ösztöndíj megszerzésére van lehetőséged. Rögtön az első évedben tudsz pályázni az úgynevezett DUE ösztöndíjra (15.000 Ft/hó), ha államilag támogatott képzésen tanulsz. Ezen kívül számos ösztöndíjra tudsz pályázni, például alaptámogatás, különféle sport, tanulmányi, szociális, vállalati és tehetséggondozási tevékenységre.

 

Ha mindez még nem volna elég, nálunk könnyedén tudsz Erasmusra is jelentkezni, emellett kutatásokban és programokban vehetsz részt. Nem mellesleg a Dunaújvárosi Egyetemen csak 9 %-os a lemorzsolódási arány.

 

Ha meggyőztünk, akkor változtass sorrendet és jelölj minket az első helyen!