Idén 2023. július 12-ig van lehetőségetek a sorrendmódosítási szándékotokat jelezni felvi.hu honlapon!

 

 

A felvételi ezen időszakában lehetőségetek van az eljárás egyik legfontosabb döntését meghozni, hiszen ekkor lehet véglegesíteni, hogy melyik intézményben, melyik képzésen szeretnétek leginkább tanulni.

 

Döntsetek jól! Döntsetek a DUE mellett!

 

Mutatunk pár indokot, ami hozzásegít a döntés meghozásához:

A 2022/2023-as felvételi eljárás során Egyetemünk eltörli a minimumponthatárt és nem szükséges emelt szintű érettségi sem.

A Paks II. Zrt.-vel közösen kutatási és fejlesztési központot alakítottunk ki. A jelenleg is színvonalas, egyes elemeiben egyedülálló gépparkkal rendelkező műszaki területnek egy újabb 1,5 milliárd forintos fejlesztése zajlik. A fejlesztéshez szorosan kapcsolódik, hogy mérnök hallgatóink tanmenetében atomerőmű üzemeltetési tantárgyak kerülnek beépítésre, így nálunk egyedülálló tudást szerezhetsz.

A DPR kutatás szerint a Dunaújvárosi Egyetem műszaki területen végzett pályakezdő hallgatók 25 %-kal keresnek többet az országos átlagnál.

Duális partnereink az ipari és szolgáltatói szektor jelentős szereplői örömmel szerződnek le hallgatóinkkal, az itt szerzett tudás gyakorlatiassága miatt sokat hozzátesz az egyén munkaerő piaci értékéhez.

Mester-, és szakmérnöki képzéseken helyben tudnak továbbtanulni alapszakot végzett hallgatóink.

 

Biztos bejutás a jól felszerelt kollégiumba!

 

Minden felvett hallgatónak, aki 20 kilométertől távolabbról érkezik, a Campus területén található modern, 2-3 ágyas szobákban biztosítunk helyet, mindössze 16.600 Ft ellenében.

Minden egy helyen! Itt nem kell utazgatnod, csak élned és tanulnod! Minden tanterem, labor, műhely, stúdió, kollégium, sportpálya, edzőterem, bowling, erdei tornapálya, uszoda, vendéglátóhely, étterem a Campus területén, vagy mellette van. Az Egyetem a város szíve.

Valós tudást szerezhettek nálunk! A képzés tematikáját a munkaerőpiac igényeihez igazítottuk. Nálunk lehetőséged van megtanulni mindazt, amivel már pályakezdőként is sikeres tudsz lenni!

Mi kihozzuk belőled a maximumot! A Dunaújvárosi Egyetem alkalmazott tudományok egyetemeként kiemelkedően fontosnak tartja a gyakorlati tudás átadását.