Sok éves kihagyás után idén újra, 2023. június 10-én játékra hívják Dunaújváros lakóit. Számos sportprogrammal várják az érdeklődőket a Grund Sportnap eseményre.

 

Igazi sportfesztivál lesz Dunaújvárosban, a Dunaújvárosi Egyetem területén. A főépület mögötti parkolóban várják sok szeretettel az érdeklődőket, akik szeretnének egy kicsit mozogni. Sok éves kihagyás után újra életre kel a „Steelball”, vagyis az utcai kosárlabda, de emellett különböző fitnesz műsorszámok, a kisebbeknek nyuszimotor-verseny és egyéb sportprogramok várják június 10-én, szombaton az odalátogatókat.

 

 

A versenyek párhuzamosan zajlanak majd. 9 órakor a Steelball veszi kezdetét, ezután kezdődik a „Nők együtt mozognak” című fitnesz program, ahol többféle mozgásnemben láthatnak bemutatót a nézők. Azok között pedig, akik végig csinálják, értékes nyereményeket sorsolnak ki.

10 órakor indítják el az óvodás korosztály „Nyuszimotor” versenyét, 11 órakor pedig az U11-es korosztályra kiírt mini pályás focikupát.

Zenével, jó hangulattal és szeretettel várják a kedves érdeklődőket, akár versenyzőként, akár kísérőként, nézőként, szurkolóként.

 

További részletes információ és jelentkezés megtalálhatóak a rendezvény Facebook felületén.   https://www.facebook.com/events/585461233715110/?ref=newsfeed