A találkozó a Selmeci diákhagyományokon alapuló kezdeményezés, de nem kizáró ok, ha valaki nem tagja a hagyományőrző hallgatóságnak.

 

Az 1989-ben megalapított Alma Mater Kör - néhány kivételtől eltekintve - minden évben Alma Mater Szakestélyt tart végzett hallgatók számára. Az évek alatt az esemény kinőtte magát, és mára nemcsak egy szakestélyt, hanem egy egész napot magába foglal. A találkozóra az Alma Mater Kör 2018 óta vára minden végzett és jelenleg is aktív hallgatót, de nem utolsósorban a volt és jelenlegi oktatókat is szeretettel invitálja.

 

A találkozó a regisztrációt követően, az Egyetemi campus szabad bejárásával, a régi diáktársakkal történő nosztalgiázással folytatódik. A megnyitó után svédasztalos vacsorával várják a vendégeket, majd a szakestély keretében visszaemlékeznek a résztvevők az Intézmény és a diákság múltjára. A nap zárásaként pedig bállal búcsúznak el egymástól a volt szaktársak.

 

Az esemény idén Szent Mihály havának 16. napjára szerveződik, a részletes információk megtalálhatóak a rendezvény Facebook felületén:

https://www.facebook.com/events/1177482769613714

 

A regisztrációs határidő: 2023. augusztus 20. 23:59:59