Újabb cikksorozatunk veszi kezdetét a sorrendmódosítási időszakban, megmutatjuk miért is érdemes a Dunaújvárosi Egyetemet választani!

 

 

A 2022/2023-as felvételi eljárás során Egyetemünk eltörli a minimumponthatárt és nem szükséges emelt szintű érettségi sem.

 

Olyan tantárgyakat tanulhatsz ezen a képzésen, mint:

  • anyagok szerkezete és tulajdonságai,
  • technológiai modellezés,
  • fémek, kerámiák, polimerek kémiája,
  • hőkezelés és felületkezelés,
  • környezetvédelem és energiagazdálkodás

 

Mutatunk még pár indokot, hogy miért is jelöld meg első helyen az Anyagmérnöki alapképzést a Dunaújvárosi Egyetemen:

A Paks II. Zrt.-vel közösen kutatási és fejlesztési központot alakítunk ki. A jelenleg is színvonalas, egyes elemeiben egyedülálló anyagvizsgálati laborokkal rendelkező műszaki területnek egy újabb 1,5 milliárd forintos fejlesztése zajlik.

A DPR kutatás szerint a Dunaújvárosi Egyetem műszaki területen végzett pályakezdő hallgatói 25%-kal keresnek többet az országos átlagnál.

Duális partnereink az ipar és szolgáltató szektor jelentős szereplői örömmel szerződnek le hallgatóinkkal, itt szerzett tudásukat gyakorlatiasnak, jónak tartják, mindenek felett már tanulmányaid alatt munkatapasztalatot szerzel, ezért előnyben indulsz a diplomád megszerzése után.

50 000 Ft/hónap plusz ösztöndíjat kapnak az alapösztöndíjon felül az államilag támogatott szakra járó nappalis anyagmérnök hallgatóink.

 

Még javában tart a sorrendmódosítás, jelöld Te is a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen!