A Dunaújvárosi Egyetem és az Ecotech Nonprofit Zrt. egy egyedülálló programot szervez, melyet hallgatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani.

 

Ha egy hallgató szívesen folytatna tanulmányokat fél évig egy európai partneregyetemen az Erasmus+ program keretein belül, de nem érzi biztosnak az angol nyelvtudását és attól is tart, hogy nem állja meg a helyét külföldön, segítségünkkel speciális nyelvi és interkulturális kompetenciával gazdagodhat, melyről tanúsítványt is kap a program teljesítését követően. Azon kívül, hogy magabiztosan vághat neki a külföldi kalandnak, biztos lehet abban is, hogy értékes tudásra tesz szert. A tanúsítvány, a megszerzett tapasztalat és megfelelő nyelvtudás birtokában pedig a nem túl távoli jövőben a munkaerőpiacon nagyobb esélyekkel és nagyobb választási lehetőségekkel indulhat.

 

 

A képzés helyszíne: Dunaújvárosi Egyetem-kontakt órák keretében

A képzés tartalma:

  • 10 óra angol nyelvi alapozó
  • 15 óra speciális angol nyelv külföldi Erasmus+ képzésben való részvételhez
  • 5 óra interkulturális tréning

Csoport létszáma: maximum 10 fő

Bemeneti követelmény: nem kötelező a nyelvvizsga, de B1 szinthez közeli nyelvtudás elvárt, melyet egy elbeszélgetés során ellenőrzünk.

 

A részletekről és a fizetési feltételekről az alábbi email címen lehet érdeklődni legkésőbb 2023. április 12-ig: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.