A Dunaújvárosi Egyetem hagyományteremtő céllal meghirdeti az I. „TEHETSÉG ÉS INNOVÁCIÓ” interdiszciplináris nemzetközi workshopot.

 

A rendezvény helye is ideje: Dunaújvárosi Egyetem, 2023. május 17.

A Szervezőbizottság elnöke: Dr. habil Falus Orsolya.                                             

A Szervezőbizottság tagjai: Dr. Horváth Miklós, Dr. Juhász Levente, Dr. Katona József, Dr. Kőkuti Tamás, Dr. Varga Anita.

Helyszín: Dunaújvárosi Egyetem/MS Teams (a jelentkező választása szerint)

 

A workshop célja, hogy bemutassa a legújabb hazai és nemzetközi innovatív eredményeket az informatikai-, a műszaki-, a nevelés- és a társadalomtudományok területén, továbbá, hogy teret biztosítson a kutatók és az ipari partnerek kapcsolatteremtéséhez.

Tisztelettel meghívjuk a felsőoktatási intézmények munkatársait, a téma iránt érdeklődő valamennyi kollégát, szakértőt és hallgatót.

 

A rendezvényes a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelezze részvételi szándékát 2023. április 30-ig a következő linken: ELEKTRONIKUS JELENTKEZÉSI LAP - WORKSHOP          

A jelentkezés feltétele egy 1000-2000 karakter terjedelmű magyar és angol nyelvű absztrakt elküldése (név, munkahely, foglalkozás, e-mail cím feltüntetésével). A szekcióbeosztásról a jelentkezések összesítését követően értesítjük a jelentkezőket.

A konferencia nyelve magyar és angol.

 

A 2023. augusztus 31-ig beérkezett tanulmányokat a Dunaújvárosi Egyetem lektorált Dunakavics folyóiratában tesszük közzé 2023 őszén.

 

  

A Szervezőbizottság elnöke