Segítség kell a felvételihez? Kérdezz tőlünk élőben az online felvételi konzultáción! 2023. február 8-án 17 órától újabb konzultációt tartunk a Google Meet felületén keresztül a felvételi eljárással kapcsolatosan!

 

 

Ne feledd! A 2023-as felvételi eljárás során egyetemünk eltörölte a minimum ponthatárt és már az alapképzéseinkhez sincs szükség emelt szintű érettségire a bejutáshoz.

A Dunaújvárosi Egyetem már felvétel előtt szeretné segíteni leendő hallgatóit, így, ha a felvételivel kapcsolatban bármi kérdésed merülne fel, akkor ez a konzultáció egy remek alkalom.

 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki felvételizik! Kérdezz tőlünk a pontszámításról, a felvételi követelményekről, vagy bármely szakunkról. Nem csak a szakjainkkal kapcsolatban tudhatsz meg több információt!

Kollégáink az esemény délutánján 17 órától egészen 18 óráig rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják minden kérdésedet!

 

Konzultációra belépés EZEN A LINKEN keresztül (2023. február 8. 17:00 - 18:00)

 

Előzetesen egy kis segítség a felvételivel kapcsolatosan. Tudj meg mindent a Dunaújvárosi Egyetemről. https://www.uniduna.hu/felveteli-2023

 

Várunk mindenkit sok szeretettel!