A Dunaújvárosi Egyetem idén is képviseltette magát, a már hagyományosnak mondható Educatio szakkiállításon, ami 2023. január 12-14 között került megrendezésre.

 

 

Az első napon 2022. január 12-én csütörtökön 9:00-kor kezdődtek a programok, amik egészen délután 17:00-ig tartottak. Az Educatio kiállítás hivatalos adatai szerint, több mint 53.000 látogató vett részt a programsorozaton, ahol a leendő hallgatóknak lehetőségük nyílt minden információt begyűjteni az álomegyetemükről. A csütörtöki napon azt tapasztaltuk, hogy az érdeklődők nyitottak az összes egyetemre és bizonytalanok a továbbtanulást illetően. Aki célzottam érkezett nagy többséggel a Gazdálkodási és Menedzsment, valamint a Kommunikáció- és Médiatudomány képzési területek után érdeklődött.

 

 

A második napon 2022. január 13-án pénteken 9:00 órától nyitotta meg kapuit a kiállítás és szintén 17:00 óráig lehetett kérdéseket feltenni a standoknál. Aznap az Anyagmérnök alapszakunk, az informatikai területhez kapcsolódó alapszakok és felsőoktatási szakképzéseinkről és a Szakoktató alapképzésről szerettek volna több információt szerezni az érdeklődők.

 

 

A harmadik napon 2022. január 14-én szombaton 10:00 órai kezdéssel érkeztek a diákok és szüleik az eseményre. Az utolsó nap alkalmával minden szakunkat nagy érdeklődés övezte, különösen sokat szerettek volna a Gépészmérnöki, illetve Műszaki Menedzser képzéseinkről megtudni, ami magába foglalja az alap, illetve a felsőoktatási szakképzést is.

 

 

A Dunaújvárosi Egyetem standjánál minden nap lehetőség nyílt pályaorientációs tanácsadás igénybevételére, amit a rendezvény alatt több mint 150 diák ki is használt, ezzel megkönnyítve saját helyzetüket a nagy döntés előtt.

 

 

Mindhárom napot sikerként könyvelhet el a Dunaújvárosi Egyetem. Különösen nagy örömöt okozott, hogy a beiskolázási roadshow alatt megismert diákok célzottan keresték a standunkat.

 

 

Sok szeretettel várunk minden kedves diákot a 2022. január 21-én megrendezésre kerülő Nyílt Napunkra.

Köszönjük, hogy ennyien ellátogattatok hozzánk! További információk az egyetem oldalán és Facebook eseményében!