A Dunaújvárosi Egyetem (DUE) Szenátusa és a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány Kuratóriuma 2022. áprilisában határozott úgy, hogy az Egyetem versenyképességének fejlesztése és az Intézmény hírnevének öregbítése céljából bevezesse a végzett hallgatók számára adható jubileumi díszoklevelek adományozásának rendjét.

 

A DUE a díszoklevelek adományozását abból a célból vezeti be, hogy az Egyetemen vagy annak valamely jogelődjében sikeresen államvizsgát tett hallgatóinak jubileumi végzését elismerhesse.

 

Díszoklevél-igénylés

 

Jubileumi díszoklevélre jogosult az Egyetem korábbi hallgatója, aki az Egyetemen vagy annak jogelődjében 50, 60, 65, 70, 75, illetve 80 évvel ezelőtt sikeresen befejezte tanulmányait és a jubileumi díszoklevél iránti kérelmét benyújtotta továbbá a kérelmében foglalt adatok valódiságát a Tanulmányi Hivatal igazolta.

 

A díszoklevel típusai:

  • aranyoklevél: legalább ötven éve szerezte meg oklevelét,
  • gyémántoklevél: legalább hatvan éve szerezte meg oklevelét,
  • vasoklevél: legalább hatvanöt éve szerezte meg oklevelét,
  • rubinoklevél: legalább hetven éve szerezte meg oklevelét,
  • platinaoklevél: legalább hetvenöt éve szerezte meg oklevelét.
  • zafíroklevél: legalább nyolcvan éve szerezte meg oklevelét.

 

 

Díszoklevelet igényelni online, az UniPoll kérdőíven keresztül beadott kérelemmel, vagy a postai úton beküldött igénylőlappal lehetséges:

 

  • Online felület: Online igénylőlap 
  • Letölthető igénylőlap: Letölthető igénylőlap 

 

Oklevélkiállítási kérelmet leadni 2023. június 30. 23:59:59-ig lehetséges. A postai úton történő igénylés esetében a postára való feladás dátuma nem lehet későbbi, mint 2023. június 30. A díszoklevelek kiállítása térítésmentes.

 

Postázási cím: 

            Dunaújvárosi Egyetem

            Alma Mater Kör

            Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 1/a

            2401 Pf.: 152

 

Amennyiben az igényléssel kapcsolatban bárminemű kérdése felmerül, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címek egyikén tud érdeklődni.

 

 

Dunaújvárosi Egyetem