Nem vagy biztos a továbbtanulást illetően? Érdekel a műszaki világ kreativitása, de vonzz a gazdaságtudomány is? Ne keress tovább, mi megtaláltuk neked a tökéletes hibrid képzést, ami nem más, mint a Műszaki menedzser alapképzés!

 

 

Ezen képzés célja olyan szakemberek képzése, akik rendszerszintű gondolkodásmóddal és kifogástalan problémamegoldó képességekkel rendelkeznek legfőképp a műszaki, gazdálkodási és humán szakterületeken.

 

Ez a neked való pálya, ha átlátod a különféle helyzeteket és jó szervező képességgel rendelkezel. A tanulmányaid alatt megtanulod a műszaki, logisztikai, minőségirányítási folyamatok szervezését és annak ellenőrzését, bepillantást nyerhetsz a modernkori innovációs stratégiai folyamatokba és a piaci elemzések világába is.

 

Mint minden alapképzés esetében a Dunaújvárosi Egyetemen is lehetőséged nyílik specializációk kiválasztására, ami lehet minőségirányítás vagy logisztika. Ezzel a végzetséggel elhelyezkedhetsz a versenyszférában, vagy akár a közszférában is, hiszen átfogó ismereteid miatt biztosan helyt tudsz majd állni.

Felvételizz a Dunaújvárosi Egyetemre 2023. február 15-ig! Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

https://www.uniduna.hu/felveteli-2023