Érdekel az informatika világa vagy értesz a számítógépekhez? Akkor ez a pálya ideális lesz neked!

 

 

A 2000-es évektől kezdődően a digitalizáció meghatározza mindennapjainkat. A folyamatokat, ügyintézéseket és a munkavállalók hétköznapjait az informatika határolja körül.

Az informatikusok szerepe felértékelődött, hiszen programozóként, fejlesztőként, technikusként, vállalatirányítási rendszerek üzemeltetőjeként, rendszergazdaként vagy gazdasági informatikusként a munkavállalók stabil pozícióban tudják feladataikat ellátni akár otthonról is.

A felsorolt tudással, szakmákkal a munkaerőpiacon könnyedén el tud bárki helyezkedni, arról nem is beszélve, hogy az álláskereső oldalakon a bérek itt a legmagasabbak. Egy programozó bőven bruttó 1.000.000 Ft felett is kereshet havonta, ha jó a szakmájában.

 

A régió tudásközpontjában, a Dunaújvárosi Egyetemen az informatikai képzési terület az egyik legerősebb. Az ország számos nagy vállalata támogatja az egyetem oktatását, hogy az naprakész és hasznosítható legyen, hiszen az alkalmazott tudományok egyetemeként elengedhetetlen a piacképes gyakorlati tudás megszerzése, már a képzési idő alatt is. Olyan ipari és duális partnerek működnek közre az informatikus diplomás szakemberek képzésében, mint az MVM Informatika, a MÁV, a Harman, az EVOSOFT, vagy az IntelliFactory.  Az itt végzett informatikusok megtanulják a programozás bizonyos területeit, az adatbázisok kezelését, a gazdaságinformatika skilljeit és a digitális rendszerek üzemeltetését.

 

A gyakorlati képzés mellett a Dunaújvárosi Egyetem előnye, hogy a 2023-as felvételi eljárásban nem kötelező az emelt szintű érettségi az alapképzés esetében sem és nem ír elő minimum ponthatárt.

 

Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemmel és legyél a legsikeresebb informatikus a digitalizáció világában!

Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

https://www.uniduna.hu/felveteli-2023