Te is egy népszerű szakmát szeretnél tanulni és vezető pozíciót betölteni egy cég életében? Akkor a Gazdálkodási és Menedzsment alapképzés a jövőd!

 

 

Az elmúlt 5 évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendhet a gazdaságtudományi képzés. Ez nem véletlen, hiszen olyan átfogó tudást szereznek a hallgatók a tanulmányaik alatt, mellyel az élet és az ipar bármely területén könnyedén megállják a helyüket diplomaszerzést követően.

Miért? Mutatjuk!

A Gazdálkodási és Menedzsment képzés olyan személyeknek való, akik vállalkozások, pénzügyi intézmények, költségvetési szervezetek pénzügyi folyamatait és a szükséges szervezeti rendszereit átlátják és hajlandóságot éreznek magukban akár újak kialakítására. Tehát ebben a szakmában elengedhetetlen a rendszerjellegű szemléletmód és a pénzügyi világ iránt való érdeklődés. 

A közgazdász képzések természetesen nem csak pénzügyi, de a menedzsmenti vagy akár a kommunikációs szektort is lefedik, erre kiváló példa a Dunaújvárosi Egyetem. Évről évre jelentősen növeli a közgazdász hallgatóinak számát. Megtalálható az intézményben Pénzügy és adózás, Vállalkozásmenedzsment, Üzleti kommunikáció specializáció is, melyet olyan oktatók tartanak, akik sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az adott területen. Az egyetem biztosítja nappali és levelező tagozatos hallgatók számára is a továbbtanulás lehetőségét. Levelezős hallgatóink akár 8 – 10 nap szabadsággal tudják teljesíteni a jelenléti követelményt egy évben.

Fontos megjegyezni, hogy a Dunaújvárosi Egyetem a 2023-as felvételi eljárás során alapszakjaira való bekerülés esetében sem teszi kötelezővé az emelt szintű érettségit és a minimum ponthatárt is törölte. Mindemellett magas ösztöndíjak várják az itt tanuló hallgatókat, valamint az intézmény partnerei közé tartozik a Magyar Nemzeti Bank is, akik a még gyakorlatiasabb tananyag fejlesztésében is kiveszik a részüket, saját kurzusok létrehozásával.

Ezzel a képzéssel biztosan nem fogsz mellé! Válj vezetővé, válj DUE hallgatóvá!

Felvételizz a Dunaújvárosi Egyetemre 2023. február 15-ig! Érdeklődj részletesebben az egyetem honlapján:

https://www.uniduna.hu/felveteli-2023