2022. december 15-én újabb három éves együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetem és a Civil Szemle Alapítvány.

 

Az együttműködés során az egyetem társkiadóként működik közre évi négy Civil Szemle lapszám megjelenésében a DUE Press-szel közösen. A sajtótájékoztatón az egyetem részéről Dr. András István rektor és Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika intézményfejlesztési és általános rektorhelyettes, a Civil Szemle Alapítvány részéről Nizák Péter kuratóriumi elnök, a DUE Press Kiadó képviseletében Németh István főszerkesztő vett részt.

 

Nizák Péter és Dr. András István írták alá az egyezményt

 

A Dunaújvárosi Egyetem számára prioritás, hogy Alkalmazott Tudományok Egyetemeként a műszaki és az informatikai terület mellett számos egyéb területen jelenjenek meg publikációk.

A 2019. decemberében kötött és most megújított egyezményben Dr. András István rektor és Nizák Péter kuratóriumi elnök arról állapodott meg, hogy a DUE Press társkiadón keresztül a Civil Szemle elnevezésű szakmai folyóirat évi négy lapszámának megjelenésében működnek együtt a felek. Az egyes lapszámokban történő egyetemi publikálási lehetőség mellett évi egyszeri alkalommal tematikus lapszám megjelentetésére is lesz módja az egyetemnek.

 

Újabb három évre kötöttek együttműködési megállapodást a Dunaújvárosi Egyetem és a Civil Szemle szakmai folyóirat.

 

 

Idén a Civil Szemle szakmai folyóirat a XIX. évfolyamát jelenítette meg. A negyedik számában egyetemünk vezetőinek és oktatóinak publikációit olvashatjuk társadalmi felelősségvállalás, illetve elektromobilitás témában.

Az együttműködés az elmúlt három évben sikeresen zajlott, a mai ünnepélyes eseményen megújításra került a partnerség még további három évre.