Pótfelvételizzen a Dunaújvárosi Egyetem Szakoktató alapképzésére és adja át tudását, akár emelt szintű érettségi nélkül is.

 

 

Jó hír, hogy alapképzésünk csupán 6 féléves és felvételi vizsga alapján nyerhet felvételt a hallgató, mely egyéni elbeszélgetés keretein belül zajlik. A képzésre nappali és levelező tagozaton is van lehetőség jelentkezni, államilag támogatott formában is választható.

A szak gyakorlati felvételi vizsgáján összesen maximálisan 400 pont szerezhető. Amennyiben a Dunaújvárosi Egyetem gyakorlati felvételi vizsgaeljárását választja, a felvételi összpontszám (max. 400 pont) kizárólag az ezen a gyakorlati felvételi vizsgán elért pontszám (max. 200 pont) duplázásával kerül meghatározásra, többletpontok hozzáadása nélkül.

 

Pótfelvételi vizsga ideje:

2022. augusztus 16-17. 8:30-15:30

 

Ezen diplomás képzés után képes lesz iskolai rendszerű, valamint azon kívül történő gyakorlati tárgyak oktatására, megszervezésére. Tanulmányait a szakmai tanár mesterképzésben folytathatja.

A szakon háromféle specializáció választható:

  • műszaki,
  • üzleti,
  • szolgáltatási

 

A 2022-es pótfelvételiről bővebben itt tájékozódhat: https://www.uniduna.hu/potfelveteli_2022

 

Kérdés esetén, az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36 25 551 606

 

Pótfelvételizzen Ön is a Dunaújvárosi Egyetemre!