Országosan a gazdasági képzésekre az egyik legnehezebb bekerülni! DE NEM ITT! Akár 240 ponttal, emelt szintű érettségi nélkül is bekerülhetsz!

 

 

Az érettségi megtekintése után Te is jobban tudsz dönteni. Nem lett elég pontod? Nem sikerült az emelt szintű érettségid? Nincs nyelvvizsgád? Jobb karriert szeretnél? Nem kell aggódnod, a Dunaújvárosi Egyetemen van lehetőség biztosan bekerülni felsőoktatási szakképzésre (FOSZK)!

 

A Gazdálkodási és Menedzsment FOSZK képzéshez nincs szükség emelt szintű érettségire és 240 pont a minimum ponthatár. A szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga.

 

+ Grátisz ajánlat! Ha itt elvégzed ezt a képzést, akkor szinte egyeneságon bekerülhetsz alapképzésre, akár emelt szintű érettségi nélkül és nem az érettségi eredményeid alapján!

 

Az egyetemi szolgáltatások természetesen a FOSZK képzésen hallgatóknak is járnak (pl. ingyenes nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi felkészítő).

 

A jelentkezők rugalmas tanmenetre számíthatnak, mely során olyan tantárgyakat sajátíthatnak el, mint Közgazdaságtan, Számvitel, Statisztika, Marketing, Munkaerőpiaci ismeretek. Az itt elvégzett tantárgyakat alapképzésre való jelentkezés esetén beszámítják! Akár félévente 7-8 szabadsággal elvégezhető a képzésük!

 

Ezzel a végzettséggel könnyen elhelyezkedhetsz gazdasági, számviteli, statisztikai, vagy marketinges területen munkatársi pozícióban.

 

Népszerűsítő videó: https://www.youtube.com/watch?v=3oq4afOjk28

 

Dönts jól! Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemen!