Érdekel a logisztika vagy inkább a minőségirányítás? Mutatjuk, hogy mit nyújt számodra ez a képzés.

 

A képzés célja olyan műszaki menedzserek képzése, akik megfelelő természettudományi, műszaki tudományi, gazdálkodási és szervezéstudományi ismeretekkel rendelkeznek a termékek és szolgáltatások anyagi, informatikai, pénzügyi és humán folyamatai integrált megoldásához, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel a képzés második ciklusban történő folytatásához.

 

7 féléves képzésről van szó, levelező és nappali tagozaton is elérhető. Az az önköltséges képzésre csupán 280 pontot kell elérned és amelynek összege 210 000 Ft félévenként.

 

Az alapszakokra való bekerüléshez szükséges egy emelt szintű érettségi. Ha már van egy felsőoktatási szakképzettséged, akkor nem kell emelt szintű érettségi és akár egyeneságon bekerülhetsz.  A beszámításra kerülő érettségi tárgyainkat pedig itt találod: matematika és informatika vagy fizika vagy biológia vagy gazdasági ismeretek vagy kémia vagy történelem vagy egy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy szakmai előkészítő vizsgatárgy.

 

Tekintve, hogy a képzés során a mérnöki és a gazdasági területre is kellő betekintést nyersz, ennek köszönhetően rengeteg pozíciót tudsz betölteni egy vállalatnál. Lehetsz például műszaki osztályvezető vagy logisztikai vezető és irányíthatod például a minőségbiztosítási folyamatokat is.

 

Tudj meg többet a képzésről a linkre kattintva: http://uniduna.hu/index.php/muszakimanager

 

Tudunk mondani még egy indokot a Dunaújvárosi Egyetem mellett! Itt minimum ponthatárokkal, az országos átlag alatt lehet bekerülni képzéseinkre!

 

A Dunaújvárosi Egyetem az idei pótfelvételi eljárásban meghirdeti műszaki menedzser alapképzését két specializációban:

  • Minőségirányítás specializáció: Ezen szakirány képessé tesz, hogy egy komplex intézmény vagy vállalat minőségirányítási rendszerét koordináld. Legyen szó fejlesztési, termelési, vagy gyártási folyamatról, ezzel a végzettséggel könnyen megállod a helyed a folyamat menedzsmentjében. Ezen szakirányon végzett hallgatóikra kiemelkedően magas fizetés vár a munkaerőpiacon, ezen felül duális diplomával még nagyobb előnyt tudnak a DUE abszolvált hallgatói szerezni.
  • Logisztika specializáció: A specializáció képessé tesz, hogy logisztikai szolgáltatások, projektek, rendszerek megvalósításában képviseld a felsővezetőket és leendő ügyfelek műszaki elképzeléseit, elvárásait tökéletesen megvalósítsd. Olyan gyakorlatorientált tudást lehet a DUE-n elsajátítani, melynek köszönhetően a friss diplomások előnyben vannak a munkaerőpiacon társaikkal szemben.

 

Dönts jól, dönts a diplomás képzés mellett! Válaszd a Dunaújvárosi Egyetemet, válaszd a Műszaki menedzser alapképzést a pótfelvételin!