Megtudtad az érettségid eredményeit és nem vagy elégedett vele? Mi segíthetünk! A pótfelvételi időszakban még lehetőséged nyílik megjelölni egy képzést a Dunaújvárosi Egyetemen.

 

Nem kell aggódnod, van megoldás! 

A pótfelvételi időszakban lesz lehetőségetek egy szakot megjelölni!

 

2020-tól már kötelező az emelt szintű érettségi minden diplomás képzéshez.

A Dunaújvárosi Egyetem kiváló választás azon személyeknek, akik nem rendelkeznek emelt szintű érettségivel, vagy nem érik el a minimum 280 pontot, hiszen az intézmény öt területen indít felsőoktatási szakképzést (FOSZK-ozt). Ezen képzési formára nem szükséges az emelt szintű érettségi és már 240 ponttal bekerülhet a jelentkező a képzésre. Végzést követően, ha a résztvevő továbbtanul, akkor az ott tanult tantárgyakat beszámítják, többletpont is jár azonos alapképzésre való jelentkezéskor ÉS FONTOS: ezután a képzés után NEM KELL EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI, ha alapképzésre jelentkezel.

 

Pótfelvételi jelentkezést is a www.felvi.hu felületén tudjátok leadni és ahogy már fentebb említettük: FOSZK képzés esetén nem szükséges az emelt szintű érettségi!

 

Felsőoktatási szakképzési szakok a Dunaújvárosi Egyetemen:

  • Gazdálkodási és menedzsment
  • Gazdaságinformatikus
  • Mérnökinformatikus
  • Televíziós műsorkészítő
  • Műszaki (gépészeti specializáció)

 

Köztudott, hogy a Dunaújvárosi Egyetemen frissen végzett mérnökök átlagfizetése a legmagasabb az országban, de az intézmény nem csak ez miatt különleges.  Hisznek benned és partnernek tekintenek, így veled együtt építik a karrieredet. Csupán 9% a lemorzsolódás, így a DUE a hallgatói sikeresség támogatásában országosan is az élen jár. Minden elsőéves, nappalis hallgatónak 15.000 Ft DUE ösztöndíj jár, és a kollégiumban is biztos a bejutás, melynek költsége csak 5500 Ft/ hó az első 10 hónapban.

 

Az egyetemi szolgáltatások (pl.: ingyenes nyelvi felkészítők, emelt érettségi felkészítők, könyvtár) ugyanúgy megilletik a FOSZK-os hallgatókat, mint az alapképzésben résztvevőket.

 

Dönts jól, dönts a Dunaújvárosi Egyetem mellett!

Pótfelvételizz a DUE-ra!