A Dunaújvárosi Egyetem 2022-ben vezette be a végzett hallgatóit célzó jubileumi díszoklevelek kiadásának lehetőségét.

 

A DUE, valamint a többi felsőoktatási intézmény kiemelten fontosan kezelik az alumni témaköröket, amely fontos lehet az Egyetem kapcsolatrendszerének bővítésében, a partnervállalatok számának növelésében, a DUE elismerésében, elismertségében. Ennek egyik eleme, hogy az 50, 60, 65, 70, 75 és 80 éve végzettek számára jubileumi díszoklevél kerül átadásra, amellyel az Egyetem partner a fejlődésben és a sikeres szakmai életút elismerésében.

 

A díszoklevél-igénylés 2022. július 17. 23:59:59-ig lehetséges az alábbi felületeken:

 

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az online igénylés esetén akkor érvényes a felület kitöltése, ha azt véglegesítik és elküldik a kitöltést követően. Kérjük, hogy online igénylés esetén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérjenek visszajelzést az igénylés sikerességéről.

 

 

Az igénylési időszakot követően kerül sor az átadó ünnepséggel kapcsolatos információk megküldésére e-mailben és postai úton.

 

További információ a díszoklevelekkel kapcsolatban az alábbi linken érhető el: https://alumni.uniduna.hu/index.php/hu/jubileumi-diszoklevelek

 

Jó Szerencsét!