A verseny 2022.  július 9. kerül lebonyolításra a Lupa Beachen.

 

A verseny célja: Lehetőséget biztosítani az egyetemi és főiskolai versenyzőknek a versenysorozatban való részvételre. Az egyetemi sport és a strandröplabda sportág népszerűsítése. Az elért eredmények alapján a fordulók és a versenysorozat győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A MEFOB felkészülés támogatása.

 

Rendezők: Károli Gáspár Református Egyetem és a Lupa Sport Club

Szervező: Papp Dóra Lujza (+3630-441-6653; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Helyszín: Lupa Beach, 2011 Budakalász, Tó u. 1.

Időpont: 2022. július 09.

Résztvevők: Maximum 16 páros (8 férfi és 8 női), elsősorban intézményi és kari párosok indulhatnak a versenysorozatban. Intézményenként több páros is nevezhet és a szabad helyekre külsős párosok is nevezhetnek. Mivel amatőr besorolású a torna, versenyengedély vagy sportorvosi engedély nem kötelező. A verseny előtti napig, vagyis 2022. július 08. napjáig a nevezés módosítható, lehetséges a párcsere.

Lebonyolítás: A nevezések számától függően 4 pályán, sorsolás a helyszínen

Regisztráció: 9:15 – 9:45

Mérkőzések: 10:00 – 17:00

Technikai szünet: 13:00 – 14:00

Eredményhirdetés: 17:30

Játékidő: Módosítás nélküli játék, 2 nyert 21 pontos szett, valamint a döntő szett 15 pontos, szettenként 1 időkérés lehetséges. A versenyen az FIVB jelenleg érvényben lévő szabályai a mérvadóak. A sorsolás után csoportmérkőzéseket játszanak a párosok, majd az eredmény alapján következik a keresztjáték, majd a helyosztók.

Felszerelés: Egységes felszerelés nem kötelező

Díjazás: A versenysorozat győztesei kupa, illetve a győztesek és a helyezettek is érem és okelvél díjazásban részesülnek. A győztesek továbbá párosonként 1 db” Mikasa VLS300” típusú versenystrandröplabdát kapnak, illetve a győztesek és helyezettek is értékes BiotechUSA ajándékcsomagokat is kapnak.

Nevezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Nevezési határidő: 2022. július 06.

Nevezési díj: 5.000 Ft/páros

Helyszínen készpénzben vagy előre utalással lehet fizetni, kérjük jelezzék a nevezéskor a számlázási adatokkal együtt. A nevezési díj tartalmazza a strand területére való belépést, azonban a nevek előzetes leadása szükséges a beléptetéshez.