A Dunaújvárosi Egyetemen az oktatók és a munkatársak számára kiemelten fontos a hallgatói sikeresség támogatása. Ennek céljából jött létre az úgynevezett HASIT program.

 

A szakmentori rendszer hatékony működtetésével, a tanulásközpontú környezet létrehozásával a hallgatói motiváltság növelésére fókuszálunk. Mindemellett az oktatókra is összepontosít a program, melynek segítségével hallgató barát, eredményes oktatók segítik a DUE tanulóit.

A projekt keretein belül minden szakon vannak szakmentorok, akik lényegében olyanok, mint a középiskolai osztályfőnökök, csak egyetemi kontextusban,

Szintén kialakításra került egy Avatar program, mely során minden hallgató rendelkezik saját profillal. Itt tudják nyomon követnyi a tárgyait és nyomon tudja követni a diploma megszerzéséhez szükséges feltételeket.

A Dunaújvárosi Egyetemen továbbá lehetőség van kedvezményes tanrend igénylésre, mely főként a sportolókat segíti. Fontos számunkra, hogy mind sportolói karrierjükben, mind pedig tanulmányaikban sikereket érhessenek el a hallgatók.

Részletes tájékoztatást a programról az alábbi linken érhettek el: https://uniduna.hu/hallgatoknak/hasit-hallgato

 

 

Légy sikeres nálunk, válasz a Dunaújvárosi Egyetemet első helyen!