A sorrendmódosítás még javában zajlik, mi pedig egy újabb képzéssel érkeztünk hozzátok!

 

A felsőoktatási szakképzések olyan kétéves képzések, melyekhez nincs szükség emelt szintű érettségire, csupán 240 pont kell a bejutáshoz, az elvégzést követően pedig felsőfokú szakképzettséget lehet szerezni. A diploma megszerzéséhez az alapképzésen további 2-2,5 év szükséges.

 

A hallgatói szolgáltatások (például ösztöndíjak) természetesen ugyanúgy elérhetők a FOSZK képzésben résztvevőknek, mint az alapképzésben tanuló hallgatók számára. 

A felsőfokú végzettséggel az alapképzésre való bejutáshoz nincs szükség emelt szintű érettségire!

 

Kinek ajánljuk a Televíziós műsorkészítő FOSZK képzést?

 

Azoknak, akik szeretnek kreatív feladatokban részt venni, szabadon alkotni és kipróbálni magukat számos területen. Azoknak, akik egy interaktív, gyakorlatias képzésen szeretnék fejleszteni képességeiket. 

Nálunk a Dunaújvárosi Egyetemen egy családias, támogató légkörben tanulhatsz, ahol a kis létszámú kurzusainknak köszönhetően mindenkit név szerint ismersz, ezért tudod kitől kérhetsz segítséget.

 

A professzionális TV stúdiónknak köszönhetően olyan eszközökkel találkozhatsz, amit a munkaerőpiacon használnak. Jelenleg is zajlanak folyamatban lévő technikai fejlesztések. 

Ha diplomás képesítést is szeretnél, a DUE-n van lehetőséged tanulmányaidat tovább folytatni a Kommunikáció és médiatudomány alapképzésen.

Ezen a képzésen megismerheted a média, a filmezés és a televíziózás világát és itt kibontakoztathatod a tehetségedet és a kreativitásod!

 

Ébreszd fel nálunk a benned szunnyadó grafikust, riportert, fotóst!

Változtass sorrendet és jelöld első helyen a Dunaújvárosi Egyetemet!