A Dunaújvárosi Egyetem idén is képviseltette magát, a már hagyományosnak mondható Educatio kiállításon, ami 2022. január 13-15 került megrendezésre.

Az első napon 2022. január 13.-án csütörtökön 9:00-kor kezdődtek a programok, amik egészen délután 17:00-ig tartottak. Ezen a napon a diákok a Kommunikáció és médiatudomány alapszak, a Gazdálkodás és menedzsment alapszak és a Televíziós Műsorkészítő felsőoktatási szakképzésünk iránt érdeklődtek a legtöbben. Az aktív hallgatóink, akik kiállítóként vettek részt az Educatio kiállításon készséggel válaszoltak a felmerülő kérdésekre és első kézből tudtak beszámolni a Dunaújvárosi Egyetemen működő képzésekről.

 

 

A második napon 2022. január 14.-én pénteken 9:00 órától nyitotta meg kapuit a kiállítás a leendő hallgatók számára és szintén 17:00 óráig lehetett kérdéseket feltenni a standoknál a kiállítóknak. Aznap az Anyagmérnök alapszakunk és az informatikai területhez kapcsolódó alapszakok és felsőoktatási szakképzéseinkről és a Szakoktató alapképzésről szerettek volna több információt szerezni az érdeklődők. A Dunaújvárosi Egyetem standjánál minden nap lehetőség nyílt az érdeklődők számára pályaorientációs tanácsadás igénybevételére, ami szintén sok diák érdeklődését keltett fel.

 

 

A harmadik napon 2022. január 15.-én szombaton 10:00 órai kezdéssel érkeztek a diákok és szüleik az eseményre. Az utolsó nap alkalmával minden szakunkat nagy érdeklődés övezte, különösen sokat szerettek volna a Gépészmérnöki területről, ami magába foglalja az alap és felsőoktatási szakképzést.

Mindhárom napot sikerként könyvelheti el a Dunaújvárosi Egyetem. Köszönjük, hogy ennyien ellátogattatok hozzánk!

 

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 2022. január 22.-én megrendezésre kerülő Családi Nyílt Napra.

További információk az egyetem oldalán és Facebook eseményében!