2021. december 23-tól lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

A felvételizők kizárólag az E-felvételi rendszerében jelentkezhetnek alap- és mesterképzésekre, felsőoktatási szakképzésekre, és legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg 2022. február 15-ig. Minden további információ, a szakok részletes leírása a www.felvi.hu oldalon található meg. A Felvi.hu felületén elérhető Felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat. A felvételi eljárásban meghirdetett képzések böngészhetők az azokat meghirdető egyetemek, főiskolák alapján, valamint számos szűrési feltétel segítségével szakok szerint is.

A Dunaújvárosi Egyetem esetében öt területen érhetőek el az alap-, mester-, illetve felsőoktatási képzések: a műszaki, az informatikai, a tanári, a gazdasági és menedzser, valamint a média szakok területén. Képzéseink, lehetőségeink részleteiről bővebb információt a www.uniduna.hu oldalon találhatnak!

 2022. január 10-én megrendezésre kerül a Dunaújvárosi Egyetem 2. Online Nyílt Napja, ahol az érdeklődők közvetlenebb formában is megismerhetik intézményünket és annak lehetőségeit.

 

Sikeres felvételizést kívánunk!