November 22. és 26. között két helyen is találkozhattatok csapatunkkal.

 

Ahogyan azt eddig is megszokhattuk, a beiskolázási csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy minél több pályaválasztás előtt álló diáknak tudjon segítséget nyújtani és bemutatni a Dunaújvárosi Egyetem által kínált szolgáltatásokat és lehetőségeket.

 

November 23-án kedden újra Paks városába látogattunk, ezúttal a Paksi Balogh Antal Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium 11. és 12. évfolyamos diákok lehettek tanúi az informatív és interaktív előadásnak, ahol a már szokványos módon az új tudnivalókon túl értékes nyereményekkel is gazdagodtak.

 

Csütörtökön, a hét második állomásaként újabb rendhagyó, online formában megrendezett pályaorientációs napon vehetett részt csapatunk, amely a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma szervezésében került lebonyolításra. Az érdeklődő diákok két „virtuális standra” léphettek be a Microsoft Teams felületén keresztül. Az egyik ilyen szobában a műszaki és informatikai képzéseinket ismerhették meg, a másikban pedig a gazdász, műszaki menedzser és kommunikáció szakok iránt érdeklődhettek.

 

Gyertek el és találkozzunk november 30-án, a Dunaújvárosi Egyetemen megrendezésre kerülő 2. Nyílt Napon!

 

A Nyílt nappal kapcsolatban bővebb információkat ITT olvashattok!