Hallottál már a gazdasági és a mérnöki pálya összeolvadásáról? Mutatjuk azt a képzést, amivel garantált a vezetői pozíció a munkaerőpiacon!

Sokak által kevésbé ismert diplomás képzést mutatunk be olvasóinknak ma, a műszaki menedzsert.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mivel foglalkozik egy műszaki menedzser a valóságban?

Ez tipikusan egy olyan hibrid képzés, ahol gazdasági, műszaki, logisztikai és minőségirányítási ismereteket egyaránt elsajátíthat a felvételiző. Azok, akik elvégzik ezt a képzést a vállalati szféra vezetői tudnak lenni rövid időn belül, hiszen mindenhez legalább alapszinten értenek, átlátják a folyamatokat, értik az összefüggéseket és tudják, hogy egy adott befektetés, beruházás, hogy térülhet meg.

A Dunaújvárosi Egyetem az idei pótfelvételi eljárásban meghirdeti műszaki menedzser alapképzését két specializációban:

  • Minőségirányítás specializáció: Ezen szakirány képessé tesz, hogy egy komplex intézmény vagy vállalat minőségirányítási rendszerét koordináld. Legyen szó fejlesztési, termelési, vagy gyártási folyamatról, ezzel a végzettséggel könnyen megállod a helyed a folyamat menedzsmentjében. Ezen szakirányon végzett hallgatóikra kiemelkedően magas fizetés vár a munkaerőpiacon, ezen felül duális diplomával még nagyobb előnyt tudnak a DUE abszolvált hallgatói szerezni.
  • Logisztika specializáció: A specializáció képessé tesz, hogy logisztikai szolgáltatások, projektek, rendszerek megvalósításában képviseld a felsővezetőket és leendő ügyfelek műszaki elképzeléseit, elvárásait tökéletesen megvalósítsd. Olyan gyakorlatorientált tudást lehet a DUE-n elsajátítani, melynek köszönhetően a friss diplomások előnyben vannak a munkaerőpiacon társaikkal szemben.

Dönts jól, dönts a diplomás képzés mellett!

Pótfelvételizz a Dunaújvárosi Egyetemre és fuss be sikeres karriert a munkaerőpiacon!

Népszerűsítő videó: https://www.youtube.com/watch?v=p_Qae-g-yo4&t=6s