A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ), 2021. márciusában tartotta soron következő küldöttválasztó gyűléseit, a jelenlegi helyzetre való tekintettel, digitális, online formában.

 

A márciusba lezajlott megyei/fővárosi Küldöttválasztó Gyűlések során 142 tagszervezetet választottak meg a résztvevők azért, hogy a következő négy évben ők lássák el a tagszervezetek területi képviseletét a SOSZ országos küldöttgyűlésén. Ez a szám, 42-vel magasabb az előző ciklus végén volt területi küldötti létszámnál, ami jól tükrözi a SOSZ tagszervezetei számának jelentős bővülését.

 

A 2021. március 8. napján megtartott, Fejér megyei Küldöttválasztó Gyűlésen, a jogosult tagszervezetek a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesületet (DUEDSE) választották meg a megyei küldöttállító sportszervezet tisztségre. A Gyűlést követően, Dr. Deutsch Tamás, a SOSZ elnöke gratuláló levélben köszönte meg, hogy a DUEDSE vállalta ezen megbízatást és az ebből eredő együttműködést.

 

Kiss András Péter, a DUEDSE elnöke elmondta, nagy megtiszteltetés számukra a tisztség betöltése, hiszen a megyei tagszervezetek a megbízatással egyértelművé tették, hogy az Egyesület felelősségteljesen tudja majd képviselni a megyét az országos ülésen, így elősegítve a nemzeti sporttevékenység minőségi ellátását, a megfelelő döntések meghozatalát.

 

Gratulálunk a DUEDSE számára, megbízatásukhoz sok sikert kívánunk!

A Dunaújvárosi Egyetemen, a sportkommunikáció támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 "A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen" projekt.